ALUMIINIT


Alumiini on luja, kevyt, korroosiovapaa ja pitkäikäinen materiaali, jota on helppo työstää moniin eri käyttötarkoituksiin.
Prafit Oy:n mallistosta löydät yli 200 erilaista profiilia.

Myymme alumiinilistaa määrämittaan sahattuna tai kankitoimituksena.
Isot (yli 50 m) erät, kysy tukkuhintaa!


Prafit profiiliesite | LATAA (pdf) >>

VAKIOPROFIILIT
>>
Vakioprofiilimme soveltuvat laajasti yleiskäyttöön erilaisiin projekteihin. Valikoimastamme löydät muun muassa kulma- ja kiinnityslistat moniin tarpeisiin.

ERIKOISPROFIILIT
>>
Ammatti- ja erityiskäyttöön suunniteltuja erikoisprofiilejamme käyttävät esimerkiksi LVI-asentajat ja autojen tuunaajat. Suunnittelupalvelumme täydentää kattavaa valikoimaamme.

Erikoisprofiilit
JÄRJESTELMÄPROFIILIT
>>
Mallistomme järjestelmäprofiilien toimivuuden takaa huolellinen suunnittelu. Muun muassa myymäläkalusteisiin ja runkoratkaisuihin sopivat profiilimme ovat Prafitin suunnittelijoiden suunnittelemia.

LIITOSPALAPROFIILIT
>>
Muun muassa kehikkoihin, telineisiin ja hyllyköihin käytettävät liitospalaprofiilimme toimivat paikassa kuin paikassa. Niitä käyttävätkin niin puusepät kuin autojen varustelijat.

WC-JAKOSEINÄPROFIILIT
>>
Wc-jakoseinäprofiilit on meillä suunniteltu alumiiniprofiilijärjestelmä, jolla rakennetaan wc-jakoseiniä ja sovituskoppeja julkisiin tiloihin, päiväkoteihin ja kouluihin, ravintoloihin sekä muihin liiketiloihin.

LASILIUKUPROFIILIT
>>
Lasiliukuprofiileilla toimivat ratkaisut kalusterakentamiseen. Alumiinisella järjestelmällä toteutetaan onnistuneesti mm. lukittavia vitriinilasituksia julkisiin tiloihin.

Lasiliukuprofiilit