Myymäläkalusteet ja alumiiniprofiilit

Pienistä osista kokonaisuuksiin

Kaupankäynti sujuu paremmin ja projektit valmistuvat jouhevammin, kun ratkaisut on suunniteltu tarpeitasi ajatellen. Valikoimastamme löydät monikäyttöiset alumiiniprofiilit, myymäläkalusteet, WC-väliseinät sekä urapaneelit. Mittatilaustyönä tehtyjen kalusteiden ja profiilien lisäksi tarjoamme myös yleiskäyttöön soveltuvia tuotteita. 

Myymäläkalusteet

Kauniit ja toimivat kalusteet lisäävät myyntiä ja parantavat sekä asiakkaiden että työntekijöiden viihtyisyyttä. Yksilöllisesti suunniteltujen myymäläkokonaisuuksien ohella saat meiltä esimerkiksi messuille soveltuvat, pienemmät ratkaisut.

Lue lisää »

Alumiinit

Lujat, kevyet ja korroosiovapaat alumiinituotteemme soveltuvat moneen tarkoitukseen. Mallistomme kattaa yli 200 erilaista profiilia. Meiltä voit tilata myös määrämittaan sahatut alumiinilistat ja -levyt. Laaja varastomme takaa nopean toimituksen.

Lue lisää »

WC-väliseinät

Siistit, toimivat ja kosteudenkestävät WC-väliseinämme sopivat haastavampiinkin tiloihin. Erilaisilla pinta- ja värivaihtoehdoilla seinillä voidaan luoda saniteettitiloihin yksilöllinen ilme. Tarvittaessa hoidamme myös asennustyöt.

Lue lisää »

Urapaneelit

Tilaa säästävät urapaneelit soveltuvat hyvin sekä tuotteiden säilytykseen että esillepanoon. Paneeleiden avulla voidaan toteuttaa niin yksittäinen teline kuin myyntiseinäkin. Eri värivaihtoehdot ja lisätarvikkeet viimeistelevät kokonaisuuden.

Lue lisää »