Myyntipöydät ja -telineet kotimaiselta valmistajalta

Tuotteiden harkittu esillepano lisää todistetusti myyntiä. Prafit Oy:n mallistosta löydät sopivat kalusteet sekä myymälä- että messukäyttöön.

Helppo huoltaa ja täyttää

Myyntipöydissämme ja -telineissämme on kiinnitetty tarkasti huomiota huollon ja täytön helppouteen. Tavarasi pysyvät järjestyksessä ja asiakkaasi saavat parhaan mahdollisen ostoskokemuksen. Valmis valikoimamme sisältää pakatuille tuotteille tarkoitettujen kalusteiden lisäksi esimerkiksi silmä- ja aurinkolaseille soveltuvat telineet. 

Brändiviestiäsi tukevat kalusteet

Teemme mittatilaustyönä myös yrityskuvan mukaan suunniteltuja ja erikoistuotteille soveltuvia myyntitelineitä ja -pöytiä. Mahdollisuudet ovat liki rajattomat – värit, muodot ja ominaisuudet voidaan sovittaa huolellisesti liiketoimintasi tavoitteisiin. Saumattomasti ympäristöönsä sopivat erikoiskalusteet antavat tuotteillesi arvoisensa paikan myös eksklusiivisissa tiloissa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Mari Pesonen

Pippurinen sisupussi
Myynti
041 503 7351
mari.pesonen@prafit.fi

Joni Aunio

Toimelias tehotykki
Myynti
Työnjohto
040 553 1957  
joni.aunio@prafit.fi

KenkätelineEläinruokahyllykköMyyntipöytä Rantasipi Airport Congress CenterHiuskeskus JuvonenHiuskosmetiikkahyllytHiuskeskus JuvonenDicenton myyntipöytäYrttihyllyLastenvaateliikeLastenvaateliike Pikku EmiliaCabassi keskilattiatelineTuotehyllykköViinihyllyDiabeteskauppaDiabeteskauppaTuote-esittely / vastaanottotiskiHylly-/pöytämoduuliPientavarapyramidiEsitepömpelitKeskilattiatelineMakeistelineetAlkoholidisplay