Monipuoliset palvelu- ja kassatiskit

Palvelutiskiemme harkittu muoto luo esteettömän sekä käytännöllisen myynti- ja työympäristön. Ergonomisia, näyttäviä ja toimivia tiskejämme arvostavatkin niin asiakas kuin asiakaspalvelija.

Laajat käyttömahdollisuudet

Mallistostamme löydät sopivan tiskikokonaisuuden moneen tarkoitukseen. Kassa- ja palvelutiskien lisäksi valikoimaamme kuuluvat esimerkiksi tyylikkäät infotiskit. Käyttökohteet ulottuvat myymälöistä ja liikkeistä virastoihin sekä julkisiin tiloihin. 

Tiskikokonaisuus mittatilaustyönä

Yksilöllisesti suunnitellut ja valmistetut kalusteet pitävät yrityskuvasi yhtenäisenä ja tuovat toimivuutta vaativiinkin tiloihin. Erikoishuomiota voidaan kiinnittää esimerkiksi kalusteiden turvallisuuteen ja liikuteltavuuteen. Lisäksi erilaisilla väri-, kuva- ja logovaihtoehdoilla saadaan toimintasi persoonallisuus paremmin esiin. 

Suunnittelupalvelumme tutustuu aina huolellisesti tilojesi ja liiketoimintasi erityispiirteisiin. Näin voimme toteuttaa tiskikokonaisuutesi siten, että se luo osaltaan positiivista mielikuvaa yrityksesi toiminnasta. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Joni Aunio

Toimelias tehotykki
Myynti
Työnjohto
040 553 1957  
joni.aunio@prafit.fi

Mari Pesonen

Pippurinen sisupussi
Myynti
041 503 7351
mari.pesonen@prafit.fi

PalvelutiskiTiski sähköliikkeelleAlumiinirunkoinen tiski takaaKaaritiski AkvarelliWau lingeriePalvelutiski Eläinlääkäriasema PetVetFixi-tiski NapoleonOptikkoVaraosatiskiVitriinitiskiHiuskeskus JuvonenDiabetPalvelutiski RengasCenter Raisio