WC-väliseinät ja
tilanjakajat

Väliseinämme tekevät saniteettitiloistasi siistit ja toimivat. Ne on helppo koota ja yksilöllinen ilme saadaan aikaan erilaisilla värivaihtoehdoilla.

Asennusvalmiit väliseinät

Kevyet väliseinämme on valmistettu laminaattipintaisesta, kosteudenkestävästä lastulevystä, joka sopii ominaisuuksiltaan haastaviinkin tiloihin. Asennusvalmis paketti sisältää kaiken tarvittavan, myös lukot, saranat ja vaatekoukut.

ErikoisWC-jakoseininä valikoimiimme kuuluu myös 13 mm massiivilaminaatti- sekä lasiseinät. 

Kaikki tilanjakajamme valmistetaan omissa tuotantotiloissamme Turussa. Vakiomittaisten tuotteiden lisäksi voimmekin toimittaa myös määrämittaisia kokonaisuuksia vaativiin kohteisiin. Seinät voi koota itse tai antaa asennuspalvelumme hoitaa työt.

Yksilöllisyyttä väreillä ja kuvilla

Väliseinien visuaalisessa ilmeessä vain mielikuvituksesi on rajana. Värivaihtoehtoja on lukuisia, jonka lisäksi oviin ja seiniin voidaan tuoda yksilöllistä ilmettä esimerkiksi valokuvilla. Suunnittelupalvelumme auttaa sinua mielellään löytämään omiin tiloihisi parhaiten istuvan ratkaisun.

Katso esite
Massiivilaminaatin värivaihtoehdot

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Joni Aunio

Toimelias tehotykki
Myynti
Työnjohto
040 553 1957  
joni.aunio@prafit.fi

Mari Pesonen

Pippurinen sisupussi
Myynti
Henkilöstö, sidosryhmät
041 503 7351
mari.pesonen@prafit.fi

Kauppakeskus EastonKauppakeskus Easton2Ravintolan vessanseinät toteutettu 5/2015Lentokentän WC-tilat TurkuLentokenttä TurkuMustaa WC-väliseinääPisuaarin seinäkeLasiset WC-seinätWC- seinät - lasiaWC-väliseinät houses