Urapaneeliseinät ja hyllyt myymälässä.


URAPANEELISEINÄT JA -TARVIKKEET


Urapaneeleilla saat myymäläneliöt todelliseen tehokäyttöön. Toteutamme paneeleista kaikille
tuotteille soveltuvia myyntiseiniä ja -telineitä. Urapaneeleita käytetään paljon myös päiväkotien kuraeteisissä.


 

Helppo ja mukava asennus


Urapaneelilevyt kiinnittyvät vaivattomasti myymäläsi seiniin. Vakiomittaisten (2400 x 1200 mm) levyjen ohella löydät meiltä myös määrämittaiset paneelit sekä urapaneeleista valmistetut myyntitelineet. Erilaiset väri- ja kuvitusvaihtoehdot luovat liikkeeseesi yksilöllistä tunnelmaa ja vahvistavat lisämyyntiä. Pyydä tarjous info@prafit.fi. Esimerkkihinnat ovat alv 0 %.

Urapaneeliseiniä käytetään paljon myös päiväkotikohteiden kuraeteisissä. Tällöin kosteuden- ja käytön kestävyys tekevät materiaalivalinnasta elintärkeän! Päiväkotien kuraeteisille on suunniteltu ja tuotettu omat tarvikkeet mm. kurakaukalolliset kenkätelineet ja vaate- ja saapastapit sekä sopivan kokoiset lankakorit.

LATAA Prafit | Päiväkoti-esite (pdf)


Vaativiin erikoiskohteisiin olemme kehittäneet kokoalumiinisen järjestelmän, joka on kestävä, korroosiovapaa ja palamaton. Kohderyhmänä esimerkiksi risteilijät ja lentokenttämyymälät. Kysy lisää info@prafit.fi


 

Tuotteiden esillepano


Valikoimiimme kuuluu suuri valikoima erilaisia kannattimia aina vaatekoukuista saumattomasti myyntiseiniisi sopiviin puu- ja lasihyllyihin. Suunnittelemme myös erikoistarvikkeita, jotka tuovat ainutlaatuiset tuotteesi huomion keskipisteeksi.

LATAA Prafit | Tarvike-esite (pdf)


Ota yhteyttä ja kysy lisää


Joni Aunio
040 553 1957
joni.aunio@prafit.fi

 

 
Voit ottaa yhteyttä myös lomakkeella
Kuvia toteutuksista