Luovan tarina

LUO OMA ARKESI  -  SE ON VAIN JÄRJESTELYKYSYMYS

Vaatehuone, eteinen, makuuhuone, lastenhuone, työhuone, olohuone, varasto - valitse Luova

Luova-säilytysjärjestelmän tarina alkaa 60-luvulta, jolloin ensimmäiset urapaneeliseinäjärjestelmät asennettiin. Kaupoissa urapaneelia on käytetty vuosikymmeniä tehokkaammaan esillepanon mahdollistajana. Se mahdollistaa myös helpon muuntelun valikoiman tai sesongin muuttuessa. 80-luvulla Prafit Oy:n perustajat kiinnostuivat urapaneelin monikäyttöisyydestä. Siinä vaiheessa järjestelmä oli käytössä lähinnä vain myymälöissä. 

Tällä vuosikymmenellä urapaneelijärjestelmä on kokenut muodonmuutoksen, jossa inspiroinnin lähteenä on ollut luovuus ja muunneltavuus kodin käytetyimpien tilojen hallinnassa. Usein tulee tilanteita, jolloin tilan käyttötarve muuttuu tai huoneen ilmettä halutaan muokata. Luovalla se on vain järjestelykysymys. Nykyään Luova-järjestelmää käytetään myös mm. päiväkodeissa, kotien eteisissä, vaatehuoneissa, varastoissa ja lastenhuoneissa. Urapaneeli tarvitsee vain seinän taakseen. 18 mm paksu paneelilevy voidaan kiinnittää suoraan seinään, jolloin tila ei kutistu tarpeettomasti. Remonttitilanteessa taustaseinää ei tarvitse käsitellä, siisti urapaneeli peittää alla olevan pinnan.

Luovan avulla voit luoda itse oman tilasi, tehdä siitä persoonallisen ja muuttaa sitä tarpeen mukaan. Sarjaan kuuluu tarvikkeita kaikkiin tarpeisiin: hyllyjä, koukkuja, koreja, laatikkoja, vaaterekkejä ja kaappeja. Mielestämme jokaisella on oikeus toimivaan arkeen. 

Jos kiinnostuit, ota ihmeessä yhteyttä: kati.pesonen@prafit.fi / 045 670 7874 tai käy katsastamassa Luova esimerkiksi Tampereella Nekalan K-raudassa.