Monipuoliset palvelut yritys- ja yksityisasiakkaille

Suunnittelusta kalustevuokraukseen

Paras lopputulos saavutetaan vankalla kokemuksella ja korkealla osaamisella. Prafit Oy:n palveluihin luottavat niin suuret myymäläketjut kuin pop up -kauppiaat. Yksilöllisten suunnittelu- ja asennuspalvelujen lisäksi tarjoamme myymäläkalusteiden vuokrausta ja leasingia. Hoidamme mielellämme koko myymäläprojektin hallinnan puolestasi. Moderni konekantamme on käytettävissä myös yksittäisissä työstöprojekteissa.

Turun toimipaikastamme löytyy

  • alumiini- sekä kalustemyymälä
  • kalustenäyttely
  • myymäläkalusteiden ja -tarvikkeiden OUTLET
  • sahauspalvelu
  • muu tuotanto ja varasto

Leasingrahoitus

Suunnittele kanssamme sinulle sopiva rahoitusratkaisu. Myymäläkalusteiden leasing nopeuttaa investointiprosessia ja vähentää riskejä. Vuokrakauden jälkeen kalusteet on mahdollista lunastaa edullisesti.

Lue lisää »

Suunnittelu

Myymäläkalusteiden suunnittelussa panostamme sekä toiminnallisuuteen että kauniiseen ulkonäköön. Kuuntelemme tarkasti toiveitasi ja löydämme innovatiiviset ratkaisut vaativiinkin tiloihin ja tilanteisiin.

Lue lisää »

Työstö ja asennus

Ota hyöty irti modernista konekannastamme. Työstöpalvelumme avulla saat projektisi pienimmätkin yksityiskohdat kuntoon. Tarvittaessa asentajamme auttavat sinua myös viimeistelemään tilasi vaivattomasti.

Lue lisää »