Myymäläkalusteiden leasingrahoitus

Toimiva ja näyttävä myymälä syntyy myös ilman suurta alkupääomaa. Leasingin avulla saat myymäläsi erikoiskalusteet valmiiksi asennettuina ja pääset välittömästi keskittymään tuottavaan työhön.

Monipuolinen mallisto

Mallistostamme löydät varmasti tilaasi sopivat ratkaisut. Perinteisten myymäläkalusteiden lisäksi valikoimaamme kuuluvat muun muassa info- ja palvelutiskit, puusepänkalusteet sekä muut korkeatasoiset erikoiskalusteet. Tarjoamme mahdollisuuden päivittää myymäläsi tai liiketilasi kalustusta sopimuskauden aikana.

Leasing-vuokrat ovat verotuksessa kokonaan vähennyskelpoisia. Sopimuksen päättymisen jälkeen yritykselläsi on mahdollisuus lunastaa kalusteet edulliseen hintaan. Rahoituskumppaninamme toimii Tukirahoitus Oy sekä Svea Ekonomi.

Sinulle sopivin ratkaisu

Myymälässäsi käytettävät tuotteet sekä niiden rahoitus mukautetaan aina tarpeitasi ja tilannettasi vastaaviksi. Suunnittelupalvelullamme on kokemusta vaativienkin erikoiskohteiden kalustamisesta. Voit olla varma, että kanssamme kauppapaikastasi tulee juuri sellainen kuin haluat! 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Joni Aunio

Myyntipäällikkö
WC-jakoseinät, puusenpänkalusteet, erikoiskalusteet
040 553 1957  
joni.aunio@prafit.fi

Kati Pesonen

Toimitusjohtaja
Myynti puusepänkalusteet, erikoiskalusteet
Markkinointi
045 670 7874
kati.pesonen@prafit.fi