Myymäläkalusteet ja alumiiniprofiilit

Pienistä osista kokonaisuuksiin

Kaupankäynti sujuu paremmin ja projektit valmistuvat jouhevammin, kun ratkaisut on suunniteltu tarpeitasi ajatellen. Valikoimastamme löydät monikäyttöiset alumiiniprofiilit, myymäläkalusteet, WC-väliseinät sekä urapaneelit. Mittatilaustyönä tehtyjen kalusteiden ja profiilien lisäksi tarjoamme myös yleiskäyttöön soveltuvia tuotteita. 

Ota yhteyttä »

Myymälä- ja erikoiskalusteet

Kauniit ja toimivat kalusteet lisäävät myyntiä ja parantavat sekä asiakkaiden että työntekijöiden viihtyisyyttä. Yksilöllisesti suunniteltujen myymäläkokonaisuuksien ohella saat meiltä esimerkiksi messuille soveltuvat, pienemmät ratkaisut.

Lue lisää »

Alumiinit

Lujat, kevyet ja korroosiovapaat alumiinituotteemme soveltuvat moneen tarkoitukseen. Mallistomme kattaa yli 200 erilaista profiilia. Meiltä voit tilata myös määrämittaan sahatut alumiinilistat ja -levyt. Laaja varastomme takaa nopean toimituksen.

Lue lisää »

WC-jakoseinät

Siistit, toimivat ja kosteudenkestävät WC-väliseinämme sopivat haastavampiinkin tiloihin. Erilaisilla pinta- ja värivaihtoehdoilla seinillä voidaan luoda saniteettitiloihin yksilöllinen ilme. Tarvittaessa hoidamme myös asennustyöt.

Lue lisää »

Urapaneelit

Tilaa säästävät urapaneelit soveltuvat hyvin sekä tuotteiden säilytykseen että esillepanoon. Paneeleiden avulla voidaan toteuttaa niin yksittäinen teline kuin myyntiseinäkin. Eri värivaihtoehdot ja lisätarvikkeet viimeistelevät kokonaisuuden.

Lue lisää »

Puusepän kalusteet

Kaikki yksityisten ja julkisten tilojen kalusteet toteutetaan räätälöidysti huolellisena mittatilaustyönä. Kalusteiden valmistuksessa panostamme laatuun, näyttävyyteen ja käyttömukavuuteen.

Lue lisää »