Monikäyttöiset
alumiiniprofiilit

Nopea toimitus laajasta varastosta

Alumiini on luja, kevyt, korroosiovapaa ja pitkäikäinen materiaali, jota on helppo työstää moniin eri käyttötarkoituksiin. Prafit Oy:n mallistosta löydät yli 200 erilaista profiilia. Myymme myös alumiinilistaa ja -peltiä määrämittaan sahattuna, kankitoimituksena ja levyittäin.

Vakioprofiilit

Vakioprofiilimme soveltuvat laajasti yleiskäyttöön erilaisiin projekteihin. Valikoimastamme löydät muun muassa suoja-, tuki-, kulma- ja kiinnityslistat moniin tarpeisiin.

Lue lisää »

Erikoisprofiilit

Ammatti- ja erityiskäyttöön suunniteltuja erikoisprofiilejamme käyttävät esimerkiksi LVI-asentajat ja autojen tuunaajat. Suunnittelupalvelumme täydentää kattavaa valikoimaamme.

Lue lisää »

Järjestelmäprofiilit

Mallistomme järjestelmäprofiilien toimivuuden takaa huolellinen suunnittelu. Muun muassa myymäläkalusteisiin ja runkoratkaisuihin sopivat profiilimme ovat omaa tuotantoamme.

Lue lisää »

Lasitiili ja lasiliukuprofiilit

Lasielementtien esillepanon ja liikuttamisen tulee olla helppoa ja turvallista. Kestävät profiilimme nopeuttavat asennusta ja luovat lasille monipuolisia käyttömahdollisuuksia.

Lue lisää »

Liitospalaprofiilit

Muun muassa kehikkoihin, telineisiin ja hyllyköihin käytettävät liitospalaprofiilimme toimivat paikassa kuin paikassa. Niitä käyttävätkin niin puusepät kuin autojen varustelijat.

Lue lisää »