Myymäläkalusteet kassatiskeistä kokonaisuuksiin

Mittatilaustyönä kaikille toimialoille

Prafit Oy:n kotimaiset myymäläkalusteet on suunniteltu ja valmistettu tukemaan liiketoimintaasi parhaalla mahdollisella tavalla. Monille aloille soveltuvien vakiokalusteiden lisäksi tarjoamme erilaisiin tiloihin yksilöllisesti toteutettuja kokonaisuuksia, erikoiskalusteita sekä brändikalusteita. Hoidamme mielellämme koko myymäläprojektin hallinnan puolestasi.  

Myymäläkokonaisuudet

Toimivat, muunneltavat ja kauniit myymäläkokonaisuudet suunnittelusta asennukseen – yli 45 vuoden kokemuksella. Toimintamme tavoitteena on luoda sinulle mahdollisimman vaivaton ja miellyttävä asiakaskokemus. Anna ammattitaitomme auttaa!

Lue lisää »

Vitriinit myymälöihin ja näyttelyihin

Kaunis vitriini on huomion keskipiste niin kaupassa kuin museossa. Mallistossamme olemme panostaneet sekä ulkoasuun että luotettavuuteen. Hälytysjärjestelmät on mahdollista integroida suoraan tuotteeseen ja erikoisvahva Hammerglass -lasi tuo lisäturvaa esineillesi.

Lue lisää »

Palvelu- ja kassatiskit

Näyttäviä ja ergonomisia palvelutiskejämme arvostavat sekä asiakas että asiakaspalvelija. Erilaiset tiskimme sopivat niin myymälöihin ja liiketiloihin kuin julkisille paikoillekin. Suunnittelupalvelumme huomioi huolellisesti myös erikoistilojen asettamat vaatimukset.

Lue lisää »

Myyntipöydät ja -telineet

Harkittu esillepano lisää myyntiä. Mallistomme pöydät ja telineet soveltuvat useaan käyttötarkoitukseen. Voimme myös suunnitella mittatilaustyönä tuotteillesi soveltuvan ratkaisun. Huomioimme toteutuksessa aina uniikin ulkonäön lisäksi huollon ja täytön helppouden.

Lue lisää »