Myymäläkalusteet kassatiskeistä kokonaisuuksiin

Mittatilaustyönä kaikille toimialoille

Prafit Oy:n kotimaiset myymäläkalusteet on suunniteltu ja valmistettu tukemaan liiketoimintaasi parhaalla mahdollisella tavalla. Monille aloille soveltuvien vakiokalusteiden lisäksi tarjoamme erilaisiin tiloihin yksilöllisesti toteutettuja kokonaisuuksia, erikoiskalusteita sekä brändikalusteita. Hoidamme mielellämme koko myymäläprojektin hallinnan puolestasi. Näyttelytilastamme ja outlet-myymälästämme on mahdollista ostaa myös yksittäisiä kalusteita edulliseen hintaan. 

Myymäläkokonaisuudet

Kaikissa myymäläkokonaisuuksien toteutuksissamme lähtökohtina ovat kaupankäynnin tehostaminen, myymälän toimivuus sekä huoliteltu ulkoasu. Suunnittelussa huomioimme aina tarkasti tavoitteesi, brändisi vaatimukset sekä tulevaisuuden mahdolliset laajennustarpeet.

Lue lisää »

Vitriinit myymälöihin ja näyttelyihin

Kaunis vitriini on huomion keskipiste niin kaupassa kuin museossa. Mallistossamme olemme panostaneet sekä ulkoasuun että luotettavuuteen. Hälytysjärjestelmät on mahdollista integroida suoraan tuotteeseen ja erikoisvahva Hammerglass -lasi tuo lisäturvaa esineillesi.

Lue lisää »

Palvelu- ja kassatiskit

Näyttäviä ja ergonomisia palvelutiskejämme arvostavat sekä asiakas että asiakaspalvelija. Erilaiset tiskimme sopivat niin myymälöihin ja liiketiloihin kuin julkisille paikoillekin. Suunnittelupalvelumme huomioi huolellisesti myös erikoistilojen asettamat vaatimukset.

Lue lisää »

Myyntipöydät ja -telineet

Harkittu esillepano lisää myyntiä. Mallistomme pöydät ja telineet soveltuvat useaan käyttötarkoitukseen. Voimme myös suunnitella mittatilaustyönä tuotteillesi soveltuvan ratkaisun. Huomioimme toteutuksessa aina uniikin ulkonäön lisäksi huollon ja täytön helppouden.

Lue lisää »