Yksilölliset myymäläkokonaisuudet

Myymäläkokonaisuutemme luodaan aina toiveidesi ja tavoitteidesi pohjalta. Näin voit luottaa siihen, että kaupankäyntisi sujuu parhaalla mahdollisella tavalla.

Lähtökohtana tehokas kaupankäynti

Suunnittelumme lähtökohtina ovat myymälän toimivuus, huollettavuus, muunneltavuus ja huoliteltu ulkoasu. Huomioimme tarkasti myös kohteen erityispiirteet sekä mahdollisen myöhemmän laajennustarpeen. Prafit Oy:n toteuttamissa myymäläkokonaisuuksissa viihtyvät sekä asiakkaat että työntekijät.

Brändisi mukainen myymälä

Tiivis yhteistyömme kauppiaan kanssa varmistaa, että kauppapaikan visuaalisuus ja toiminnallisuus tukevat hänen brändinsä tavoitteita. Yli 40 toimintavuotemme aikana olemme suunnitelleet ja asentaneet erikoiskalusteita niin paikallisiin putiikkeihin kuin valtakunnallisiin ketjuliikkeisiin. Asiakkaanamme voitkin olla varma, että työt valmistuvat aikataulussa ja uusi myymäläsi saa toiminnalleen parhaan mahdollisen startin. Hoidamme mielellämme koko myymäläprojektin hallinnan puolestasi.

0

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Mari Pesonen

Pippurinen sisupussi
Myynti wc-jakoseinät, kalusteet
Henkilöstö
041 503 7351
mari.pesonen@prafit.fi

Joni Aunio

Toimelias tehotykki
Myynti wc-jakoseinät, kalusteet
Työnjohto
040 553 1957  
joni.aunio@prafit.fi

EläinlääkäriasemaKosmetiikkamyymälä MyrtilliMessuosastoCongress ShopLAMY-shopPolkupyörätarvikkeetTuoteseinäKaihdinmyymäläManterol Casa3Manterol CasaManterol2Ajopyörä TurkuSilmälasiseinäOptikkoPalvelutiski RengasCenter RaisioMyymälä lentoasemallaKoruliikeDicento Raision MyllyssäMuseovitriinitHiuskosmetiikkamyymäläTaidenäyttelyKukkakauppaAjopyörä TurkuProtectonFixi-sarjaFixi-kokonaisuus mvMessuosastoVaatemyymälä Helsinki-VantaaAjopyörä Turku Wau lingerieAlusvaateliike WauLaukkumyymälä