Yksilölliset myymäläkokonaisuudet

Myymäläkokonaisuutemme luodaan aina toiveidesi ja tavoitteidesi pohjalta. Näin voit luottaa siihen, että lopputulos on paras mahdollinen!

Laadukkaat erikoiskalusteet avaimet käteen -toimituksena

Kaikki yksityisten ja julkisten tilojen kalusteet toteutetaan räätälöidysti huolellisena mittatilaustyönä. Kalusteiden valmistuksessa panostamme laatuun, näyttävyyteen ja käyttömukavuuteen. Tuotteemme tehdään aina ergonomisiksi, kulutusta kestäviksi ja helppohoitoisiksi. Löydämme sopivat ratkaisut niin suuriin kuin pieniin tiloihin kustannustehokkaasti.

Meillä on oma kaluste-/tilasuunnittelija, mutta valmistamme kalusteet myös arkkitehdin tai asiakkaan oman suunnittelijan työkuvien mukaan. Kalusteet toimitetaan paikoilleen asennettuina asiakkaan niin halutessa.

 

 

Vahvuutemme on monipuolinen materiaalituntemus. Käytämme kalusteissamme rohkeasti mm. kalustelevyä, lasia, akryyliä, alumiinia ja massiivipuuta. Valaistus kruunaa kalusteen näyttävyyden. Yhteistyökumppaniverkostomme avulla voimme tarjota kalusteet halutessanne myös valmiiksi brändättynä. Meidän tavoitteenamme on luoda sinulle mahdollisimman vaivaton kalustehankintaprosessi.

 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Joni Aunio

Myyntipäällikkö
WC-jakoseinät, puusenpänkalusteet, erikoiskalusteet
040 553 1957  
joni.aunio@prafit.fi

Kati Pesonen

Toimitusjohtaja
Myynti puusepänkalusteet, erikoiskalusteet
Markkinointi
045 670 7874
kati.pesonen@prafit.fi

Aarikan myymälä HelsingissäTiski Myrtilli kosmetiikkamyymäläMyrtilli kosmetiikkamyymälä TurkuKenkäkauppa Xsensible TurkuKenkäkauppa Xsensible TurkuMessuosastoEläinlääkäriasemaElektroniikkamyymälä ElgoodCongress ShopLAMY-shopPolkupyörätarvikkeetTuoteseinäKaihdinmyymäläManterol Casa3Manterol CasaManterol2Ajopyörä TurkuSilmälasiseinäOptikkoPalvelutiski RengasCenter RaisioMyymälä lentoasemallaKoruliikeDicento Raision MyllyssäMuseovitriinitHiuskosmetiikkamyymäläKukkakauppaAjopyörä TurkuProtectonFixi-sarjaFixi-kokonaisuus mvMessuosastoAjopyörä Turku Alusvaateliike Wau