Myyntipöydät ja -telineet kotimaiselta valmistajalta

Tuotteiden harkittu esillepano lisää todistetusti myyntiä. Prafit Oy:n mallistosta löydät sopivat kalusteet sekä myymälä- että messukäyttöön.

Helppo huoltaa ja täyttää

Myyntipöydissämme ja -telineissämme on kiinnitetty tarkasti huomiota huollon ja täytön helppouteen. Tavarasi pysyvät järjestyksessä ja asiakkaasi saavat parhaan mahdollisen ostoskokemuksen. Valmis valikoimamme sisältää pakatuille tuotteille tarkoitettujen kalusteiden lisäksi esimerkiksi silmä- ja aurinkolaseille soveltuvat telineet. 

Brändiviestiäsi tukevat kalusteet

Teemme mittatilaustyönä myös yrityskuvan mukaan suunniteltuja ja erikoistuotteille soveltuvia myyntitelineitä ja -pöytiä. Mahdollisuudet ovat liki rajattomat – värit, muodot ja ominaisuudet voidaan sovittaa huolellisesti liiketoimintasi tavoitteisiin. Saumattomasti ympäristöönsä sopivat erikoiskalusteet antavat tuotteillesi arvoisensa paikan myös eksklusiivisissa tiloissa.

0

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Joni Aunio

Toimelias tehotykki
Myynti wc-jakoseinät, kalusteet
Työnjohto
040 553 1957  
joni.aunio@prafit.fi

Mari Pesonen

Pippurinen sisupussi
Myynti wc-jakoseinät, kalusteet
Henkilöstö
041 503 7351
mari.pesonen@prafit.fi

LAMY-kynätelineLamy-kynävitriiniManterol myyntipöytäManterol CasaAlumiinipaneeliseinäKenkätelineKorutelinePukkilan laattatelineEläinruokahyllykköLukittava esittelyhyllyMyyntipöytä Rantasipi Airport Congress CenterHiuskeskus JuvonenNaulakkoHiuskosmetiikkahyllytHiuskeskus JuvonenDicenton myyntipöytäKaihdintelineLastenvaateliikeLastenvaateliike Pikku EmiliaCabassi keskilattiatelineTuotehyllykköViinihyllyDiabeteskauppaDiabeteskauppaTuote-esittely / vastaanottotiskiHylly-/pöytämoduuliPientavarapyramidiEsitepömpelitKeskilattiatelineMakeistelineetAlkoholidisplay