WC-jakoseinät ja
tilanjakajat

Siistit, toimivat ja kosteudenkestävät WC-jakoseinät ja tilanjakajat. Yksilöllinen ilme saadaan aikaan erilaisilla väri- ja pintavaihtoehdoilla. Myös mittatilaustyönä!

Asennusvalmiit jakoseinät

Kevyet väliseinämme on valmistettu laminaattipintaisesta, kosteudenkestävästä lastulevystä, joka sopii ominaisuuksiltaan haastaviinkin tiloihin. Asennusvalmis paketti sisältää kaiken tarvittavan, myös lukot, saranat ja vaatekoukut.

Kaikki tilanjakajamme valmistetaan omissa tuotantotiloissamme Turussa. Vakiomittaisten tuotteiden lisäksi voimmekin toimittaa myös määrämittaisia kokonaisuuksia vaativiin kohteisiin. Seinät voi koota itse tai antaa asennuspalvelumme hoitaa työt.

Yksilöllisyyttä väreillä ja kuvilla

Jakoseinien visuaalisessa ilmeessä vain mielikuvituksesi on rajana. Värivaihtoehtoja on lukuisia, jonka lisäksi oviin ja seiniin voidaan tuoda yksilöllistä ilmettä esimerkiksi valokuvilla. Suunnittelupalvelumme auttaa sinua mielellään löytämään omiin tiloihisi parhaiten istuvan ratkaisun. Tarvittaessa hoidamme myös asennustyöt.

Katso esite

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Joni Aunio

Myyntipäällikkö
WC-jakoseinät, puusenpänkalusteet, erikoiskalusteet
040 553 1957  
joni.aunio@prafit.fi

Kati Pesonen

Toimitusjohtaja
Myynti puusepänkalusteet, erikoiskalusteet
Markkinointi
045 670 7874
kati.pesonen@prafit.fi

Kauppakeskus EastonKauppakeskus Easton2Ravintolan vessanseinät toteutettu 5/2015Lentokentän WC-tilat TurkuLentokenttä TurkuRavintolan WC-seinät TurkuMustaa WC-väliseinääPisuaarin seinäkeLasiset WC-seinätWC- seinät - lasiaWC-väliseinät houses