MYYMÄLÄKOKONAISUUDET
>>
VITRIINIT
>>
PALVELU- JA KASSATISKIT
>>
MYYNTIPÖYDÄT JA -TELINEET
>>


PALVELU- JA KASSATISKIT

Palvelutiskiemme harkittu muoto luo esteettömän sekä käytännöllisen myynti- ja työympäristön.
Ergonomisia, näyttäviä ja toimivia tiskejämme arvostavatkin niin asiakas kuin asiakaspalvelija.


Laajat käyttömahdollisuudet


Mallistostamme löydät sopivan tiskikokonaisuuden moneen tarkoitukseen. Kassa- ja palvelutiskien lisäksi valikoimaamme kuuluvat esimerkiksi tyylikkäät infotiskit. Käyttökohteet ulottuvat myymälöistä ja liikkeistä virastoihin sekä julkisiin tiloihin.
Näyttäviä ja ergonomisia palvelutiskejämme arvostavat sekä asiakas että asiakaspalvelija. Erilaiset tiskimme sopivat niin myymälöihin ja liiketiloihin kuin julkisiin tiloihinkin. Suunnittelupalvelumme huomioi huolellisesti myös erikoistilojen asettamat vaatimukset.

 

Tiskikokonaisuus mittatilaustyönä


Yksilöllisesti suunnitellut ja valmistetut kalusteet pitävät yrityskuvasi yhtenäisenä ja tuovat toimivuutta vaativiinkin tiloihin. Erikoishuomiota voidaan kiinnittää esimerkiksi kalusteiden turvallisuuteen ja liikuteltavuuteen. Lisäksi erilaisilla väri-, kuva- ja logovaihtoehdoilla saadaan toimintasi persoonallisuus paremmin esiin.
Suunnittelupalvelumme tutustuu aina huolellisesti tilojesi ja liiketoimintasi erityispiirteisiin. Alla hintaesimerkkejä (alv 0 %), joiden jälkeen näet kuvalistauksen toteutetuista tiskeistämme.Ota yhteyttä ja kysy lisää


Joni Aunio
Myyntipäällikkö
040 553 1957
joni.aunio@prafit.fi

Kati Pesonen
Toimitusjohtaja
045 670 7874
kati.pesonen@prafit.fi

 

  


Kuvia toteutuksista


Liedon apteekki palvelutiskiLiedon apteekki palvelutiskiLiedon apteekki palvelutiskiLiedon apteekki palvelutiskiKassatiski pleksisuojallaMusta myyntitiskiPrafit myyntitiski.Palvelutiski liikkeessä.Myyntitiski.Myyntitski.Vastaanottotiski.Valkoinen myyntitiski.Myyntitski Wau:n myymälässä.Myymäläkalusteet Petvet.Myyntitiskit myymälässä.Myyntitiski Aarikan mymälässä.Myyntitskit sähköliikkeessä.