MYYMÄLÄKOKONAISUUDET
>>
VITRIINIT
>>
PALVELU- JA KASSATISKIT
>>
MYYNTIPÖYDÄT JA -TELINEET
>>


VITRIINIT

Näyttävä vitriini tuo tuotteesi tai esineesi huomion keskipisteeksi.
Vakiovitriinien lisäksi olemme toteuttaneet mittatilaustyönä mitä erikoisempia vitriiniprojekteja.

Katsomaan houkutteleva kokonaisuus


Vitriineissämme luomme alumiiniprofi ililla ja lasilla laadukkaan kokonaisuuden, joka houkuttelee katsomaan. Laajan vakiomallistomme lisäksi valmistamme määrämittaisia erikoismalleja, joiden avulla esittelet harvinaisempiakin kohteita. Useat värivaihtoehtomme takaavat, että vitriinimme sopivat saumattomasti tilaasi.

 

Turvallisuutta ja monipuolisia mahdollisuuksia


Ulkoasun ohella kaikkien vitriiniemme suunnittelussa ja toteutuksessa on panostettu sisäänrakennettuun turvallisuuteen. Hälytysjärjestelmät voidaan integroida suoraan tuotteisiin ja erikoisvahva Hammerglass -lasi kestää kovimmatkin iskut. Valikoimiimme kuuluvat myös monipuoliset lisävarusteet vitriineille. Esimerkiksi valaistuksella, peilitaustalla tai pyörillä varustettuna vitriinisi käyttömahdollisuudet lisääntyvät entisestään.


Ota yhteyttä ja kysy lisää


Joni Aunio
Myyntipäällikkö
040 553 1957
joni.aunio@prafit.fi

Kati Pesonen
Toimitusjohtaja
045 670 7874
kati.pesonen@prafit.fi

 

 

Alla näet vakiovitriinimallistoamme alkaen-hinnoin (alv 0 %). Vitriinien mittoja on mahdollista muuttaa, niihin on saatavilla valaistus ja pyörät. Myös levy- ja profiiliosien sävyvaihtoehtoja on useita.

 


Kuvia toteutuksista


TammiviiluvitriiniVitriini kultasepänliikkeessä.Vitriini metsästysmuseossa.Vitriini Aarikan myymälässä.Vitriini urheilumuseossa.Vitriini urheilumuseossa.Vitriini Luoto-tuotteille.Vitriini kultasepänliikkeessä.Wallac seinävitriinitMuinaiset rannat näyttelyvitriinit.