Luova kokonaisuus


KURAETEISET


Luovan inspiraation lähteenä on ollut muunneltavuus päiväkotien käytetyimpien tilojen
hallinnassa. Kun käyttötarve vaihtelee vuodenaikojen ja vuosien vaihtuessa, on Luova oiva valinta säilytyselementiksi. Luova-urapaneelit ovat toimiva järjestelmä esimerkiksi päiväkotien kuraeteisiin.

Luovaa järjestystä päiväkoteihin


Luova-järjestelmää on

18 mm paksu urapaneelilevy voidaan kiinnittää suoraan seinään, jolloin tila ei kutistu tarpeettomasti. Seinissä taustaa ei tarvitse viimeistellä, sillä urapaneeli peittää alla olevan pinnan. Normaali urajako on 100 mm tai 200 mm, mutta muutkin jaot ovat mahdollisia. Luova-urapaneelien varastovärit ovat valkoinen, musta, vaalean- ja grafiitin harmaa. Tilaustuotteissa värivalikoima on laaja. Luottotoimittajamme laminaattipinnoille on jo vuosia ollut Formica, mutta muidenkin valmistajien materiaaleja on saatavissa.

Luova-urapaneelijärjestelmään kuuluu tarvikeosia kaikkiin tarpeisiin. Siihen voi kiinnittää hyllyjä, koukkuja, naulakkoja, koreja, rekkejä ja lokerikkoja. Varusteiden uudelleen sijoittelu on vaivatonta ja nopeaa. Metallivarusteet ovat kromattuja tai maalattuja harmaan sävyyn. Tilauksesta varusteita on saatavilla myös valkoisina tai mustina. Päiväkotien kuraeteisten käytetyin varuste on kenkäteline kurakaukalolla. Pikkusaappaiden hiekka varisee irroitettavaan kaukaloon, jonka voi tyhjentää tarvittaessa.

LUOVUUS/MUUNNELTAVUUS
Urapaneeliseinän varusteita voidaan siirtää sivusuunnassa portaattomasti, ilman työkaluja. Korkeussuunnassa varusteita voidaan siirtää ylös ja alas portaittain 100 mm välein. Urapaneelia

on mahdollista saada myös harvemmalla urajaolla tilauksesta.

LEVYMATERIAALIT
Julkisten tilojen kuraeteisissä käytetyt levymme ovat aina 18mm paksua laminaattipintaista kosteudenkestävää lastulevyä. Muihin vähemmällä käytöllä oleviin tai kuiviin tiloihin voidaan käyttää myös mdf-runkoista ja melamiinipintaista levyä.

VARUSTELUOSAT
Järjestelmä sisältää laajan valikoiman erilaisia varusteosia, joilla perusjärjestelmää voi täydentää myöhemminkin.

Lataa Luova-urapaneeliesite | Luova -esite (pdf) >>

 

 

 


Ota yhteyttä ja kysy lisää


Joni Aunio

040 553 1957
joni.aunio@prafit.fi

 

 Kuvia toteutuksista