Urapaneeliseinät ja hyllyt myymälässä.


URAPANEELISEINÄT JA -TARVIKKEET


Urapaneeleilla saat myymäläneliöt todelliseen tehokäyttöön. Toteutamme paneeleista kaikille
tuotteille soveltuvia myyntiseiniä ja -telineitä. Urapaneeleita käytetään paljon myös päiväkotien kuraeteisissä.


 

Helppo ja mukava asennus


Urapaneelilevyt kiinnittyvät vaivattomasti myymäläsi seiniin. Vakiomittaisten (2400 x 1200 mm) levyjen ohella löydät meiltä myös määrämittaiset paneelit sekä urapaneeleista valmistetut myyntitelineet. Erilaiset väri- ja kuvitusvaihtoehdot luovat liikkeeseesi yksilöllistä tunnelmaa ja vahvistavat lisämyyntiä. Pyydä tarjous info@prafit.fi. Esimerkkihinnat ovat alv 0 %.

Urapaneeliseiniä käytetään paljon myös päiväkotikohteiden kuraeteisissä. Tällöin kosteuden- ja käytön kestävyys tekevät materiaalivalinnasta elintärkeän! Päiväkotien kuraeteisille on suunniteltu ja tuotettu omat tarvikkeet mm. kurakaukalolliset kenkätelineet ja vaate- ja saapastapit sekä sopivan kokoiset lankakorit.

LATAA Prafit | Päiväkoti-esite (pdf)


Vaativiin erikoiskohteisiin olemme kehittäneet kokoalumiinisen järjestelmän, joka on kestävä, korroosiovapaa ja palamaton. Kohderyhmänä esimerkiksi risteilijät ja lentokenttämyymälät. Kysy lisää info@prafit.fi


 

Tuotteiden esillepano


Valikoimiimme kuuluu suuri valikoima erilaisia kannattimia aina vaatekoukuista saumattomasti myyntiseiniisi sopiviin puu- ja lasihyllyihin. Suunnittelemme myös erikoistarvikkeita, jotka tuovat ainutlaatuiset tuotteesi huomion keskipisteeksi.

LATAA Prafit | Tarvike-esite (pdf)


Ota yhteyttä ja kysy lisää


Joni Aunio
Myyntipäällikkö
040 553 1957
joni.aunio@prafit.fi

Kati Pesonen
Toimitusjohtaja
045 670 7874
kati.pesonen@prafit.fi

 
Voit ottaa yhteyttä myös lomakkeella
Kuvia toteutuksista


Myymälä ElgoodMultiseiga myymälä urapaneeliseinäIso lattiatelineMustavalkoinen myyntiteline, lattiaMyymäläkokonaissus urapaneeleillaMyyntiteline urapaneeleillaUrapaneeli seinä peleilleAarikan Raision myymälä vaatteetAarikan myymälä RaisioMyrtilli myymäläkokonaisuus.Urapaneeliseinä urheiluliikkeessä.Myymäläkalusteet kosmetiikkaliikkeessä.Myyntiteline tuotteille.Urapaneeliseinä sisustusliikkeessä.Luova urapaneeliseinä.Myyntihyllyt tuottelille.Luova paneeliseinä.Myymäläkokonaisuus urheiluliikkeessä.Luova urapaneeliseinä.Urapaneeliseinä Aarikan myymälässä.