Wc-väliseinät isoihin sekä pienempiin tiloihin.


WC-JAKOSEINÄT


Siistit, toimivat ja kosteudenkestävät WC-jakoseinät ja tilanjakajat.
Kotimaisten Prafit WC-jakoseinien etuina ovat mm. puhtaanapidon helppous ja
rakenteiden yksinkertaisuus kestävyydestä tinkimättä.
Yksilöllinen ilme saadaan aikaan erilaisilla väri- ja pintavaihtoehdoilla. Myös mittatilaustyönä!


Asennusvalmiit jakoseinät


Kevyet väliseinämme on valmistettu laminaattipintaisesta, kosteudenkestävästä lastulevystä, joka sopii ominaisuuksiltaan haastaviinkin tiloihin. Asennusvalmis paketti sisältää kaiken tarvittavan, myös lukot, saranat ja vaatekoukut.
Kaikki tilanjakajamme valmistetaan omissa tuotantotiloissamme Turussa. Vakiomittaisten tuotteiden lisäksi voimmekin toimittaa myös määrämittaisia kokonaisuuksia vaativiin kohteisiin. Seinät voi koota itse tai antaa asennuspalvelumme hoitaa työt.

 

2 vaihtoehtoa


Meiltä löytyy 2 wc-jakoseinäjärjestelmää, jotka ovat omaa tuotantoa suunnittelusta lähtien.
Toinen on 18mm levylle tarkoitettu järjestelmä, joka on kestävä ja laajalti käytetty mm. koulutiloissa, päiväkodeissa, huoltoasemilla, toimisto- ja sosiaalitiloissa sekä muissa julkisissa tiloissa.
Uusi, 24mm levylle suunniteltu järjestelmämme otettiin käyttöön keväällä 2021, ja se mahdollistaa entistä tukevampien jakoseinien toteuttamisen. Tämä järjestelmä kannattaa valita silloin, kun wc-tilat ovat kovassa käytössä läpi päivän, esim. lentokentät ja vilkkaat ostoskeskukset.

 

Yksilöllisyyttä väreillä ja kuvilla


Jakoseinien visuaalisessa ilmeessä vain mielikuvituksesi on rajana. Käytössämme ovat Formican laminaatit, joissa värivaihtoehtoja on lukuisia. Lisäksi oviin ja seiniin voidaan tuoda yksilöllistä ilmettä esimerkiksi valokuvilla tai muulla halutulla kuvioinnilla. Alumiiniset runkolistat voidaan maalata RAL-sävyihin toiveen mukaan.akoseinien visuaalisessa ilmeessä vain mielikuvituksesi on rajana. Värivaihtoehtoja on lukuisia, jonka lisäksi oviin ja seiniin voidaan tuoda yksilöllistä ilmettä esimerkiksi valokuvilla.
Suunnittelupalvelumme auttaa sinua mielellään löytämään omiin tiloihisi parhaiten istuvan ratkaisun. Tarvittaessa hoidamme myös asennustyöt.

Wc-jakoseinien alumiiniprofiilit valmistaa pitkäaikaiset yhteistyökumppanimme, suomalaiset alumiinitehtaat Purso Oy sekä Mäkelä Alu Oy.

 

Prafit WC-jakoseinät -esite | LATAA (pdf) >>


Ota yhteyttä ja kysy lisää


 
Joni Aunio
Myyntipäällikkö
040 553 1957
joni.aunio@prafit.fi

 
Kati Pesonen
Toimitusjohtaja
045 670 7874
kati.pesonen@prafit.fi


Kuvia toteutuksista


WC-tilat kauppakeskuksessa.WC-tilat kauppakeskuksessa.WC-jakoseinät.WC-tilat lentokentällä.WC-tilat lentokentällä.WC-tilat hotellissa.