Julkisten tilojen puusepänkalusteet

Laadukkaat kalusteet mittatilaustyönä

Kaikki yksityisten ja julkisten tilojen kalusteet toteutetaan räätälöidysti huolellisena mittatilaustyönä. Kalusteiden valmistuksessa panostamme laatuun, näyttävyyteen ja käyttömukavuuteen. Tuotteemme tehdään aina ergonomisiksi, kulutusta kestäviksi ja helppohoitoisiksi. Löydämme sopivat ratkaisut niin suuriin kuin pieniin tiloihin.

Ota yhteyttä

Prafit Oy on ostanut maineikkaan PK-Valmisteen liiketoiminnan syyskuussa 2018 (lue tiedote tästä). PK-Valmisteen henkilökunta ja koneet siirtyivät Prafit Oy:lle, jonka vuoksi voimme tarjota 30 vuoden kokemuksella nyt myös: puusepän kalusteet, kiintokalusteet, erikoisratkaisut keittiöihin, ikkunapenkit, lasiseinät, desibeliovet sekä neuvottelu- ja nostopöydät.

Valmistamme erikoiskalusteita julkisiin tiloihin kuten pankkeihin ja museoihin. Tuotteitamme löydät myös erikoismyymälöistä ja huoltoasemilta, sairaaloista ja toimistoista.

Kalusteet valmistetaan juuri sinun tilaasi sopivaksi

Meillä on oma kaluste-/tilasuunnittelija, mutta valmistamme kalusteet myös arkkitehdin tai asiakkaan oman suunnittelijan työkuvien mukaan. Kalusteet toimitetaan pintakäsiteltyinä ja halutessa paikoilleen asennettuina. 

Museokalusteet

Museokalusteet räätälöidään sopiviksi museon tilaan ja ilmeeseen. Olemme valmistaneet ja toimittaneet esimerkiksi laadukkaita museomyymäläkalusteita, lasivitriinejä esillepanoa varten, seinäkkeitä tai näyttelyn tarpeisiin tulevia muita kalusteita. Hoidamme kalusteiden valmistuksen tyyliä ja kohteen ainutlaatuisuutta kunnioittaen ajan hengessä, onnistuneen lopputuloksen takaamiseksi. Meiltä saat myös asennuspalvelun, jolloin asennus hoituu ripeästi ja ammattitaidolla.

Kuva: Museonäyttely Muinaiset Rannat

Tyylikkäillä lasiseinillä luot monipuolisia tiloja

Toimitamme toimitilojesi tarpeisiin tyylikkäät ja käytännölliset lasiseinät. Lasiseinillä luot avoimia ja valoisia tiloja, jotka tarjoavat myös omaa rauhaa. Lasiseinät tuovat ilmettä esimerkiksi toimistoosi tai neuvottelutilaasi. Puulasiseinillämme on nyt myös desibeliarvo 30dB (Rw 37).

Äänieristetytovet – desibeliovet

Meiltä saat desibeliovet 30 dB:n äänieristyksellä ja tiivistekynnyksellä. Äänet hyvin eristävä rakenne voidaan valmistaa oviin tilauksesta.

Ääntä eristävä ovirakenne on toimiva ratkaisu rauhallista ympäristöä vaativiin tiloihin. Desibeliovi voidaan valmistaa potilashuoneisiin, kokoustiloihin, neuvotteluhuoneisiin ja muihin työskentelyrauhaa sekä yksityisyyttä vaativiin paikkoihin huonekohtaisesti. Mittojen mukaan toteutetulla desibeliovella saat tehokkaasti suljettua tilasi ulkoiselta melulta.

Tilanjakajat erilaisiin työtiloihin

Suuret työtilat vaativat toimivuutensa kannalta aina jonkinlaista tilanjakoa. Prafit Oy:n puusermeillä ja tilanjakajilla työympäristöön lisätään kätevästi työrauhaa, luodaan yksityisyyttä ja samalla tehostetaan tilankäyttöä. Tilanjakajat ovat helppo ja nopea ratkaisu väliseinien rakentamisen sijaan. Tiloista saadaan muokattua useampia kokonaisuuksia yhä uudelleen säilyttämällä kuitenkin tilan avoimuus ja valoisuus. 

 

Vohvelibaari HelsinkiVohvelibaari HelsinkiPankin lasiseinäkkeetLokerikko DatacityLasiseinääEly-keskus tiskiEly-keskus penkkiVastaanottotiskiVastaanottotiski takaaHammaspulssi tiskiAamiaiskaappi valoillaOP tiskiMuseokalusteitaKellonäyttelySaarekePostituslokerikko